Omschrijving

Maak kennis met deze prachtige complete slaapkamer uit de OLIGA-collectie! De look in scarlet eik in combinatie met de fijne, grijze lijn, creëert een prachtig geheel. Ook het praktische aspect is zeer interessant. Deze set bevat namelijk heel wat opbergruimte. Met de led-verlichting kan u het dan weer extra gezellig maken. Deze slaapkamer zorgt ongetwijfeld voor aangename, rustige nachten. Gemaakt in België en afgewerkt met hoogwaardig spaanplaat, garandeert de OLIGA-collectie een lange levensduur. Stevigheid, stabiliteit,... Het zijn slechts enkele troeven!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto428.000000
Barcode5400943105186
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)62
Hoogte (cm)215
Breedte (cm)217
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieOliga
Matrasafmeting140x200 cm
Matras inbegrepenNee
KleurScarlet eik
Bestaat uit1 bed, 2 nachtkastjes, 1 commode, 1 kast
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Complete slaapkamer OLIGA I scarlet eik
Uw waardering

Complete slaapkamer OLIGA I scarlet eik

€ 2.199,00
Matrasafmeting 140x200 cm
Kleur Scarlet eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon