Omschrijving

Op zoek naar een praktische bureau dat niet te veel plaats inneemt? Perfect, dan is bureau TITOU wellicht helemaal jouw ding! Super handig, je kan het bureautje monteren aan de muur, waarna je het gewoon kan in- of uitklappen. Zo staat het nooit in de weg! Het meubel is voorzien van 5 open vakken en een handige lade. Je kan er ook gemakkelijk een stoel onder zetten zodat je lekker comfortabel kan werken of studeren. Converteerbare bureau TITOU is gemaakt van 16 mm dik spaanplaat en afgewerkt met HDF randen. Laat dat werken of studeren maar komen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto19.000000
MaterialenSpaanplaat, HDF
Garantie10 Jaar
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)76
Diepte (cm)24
Breedte (cm)60
CollectieTitou
Type bureauUitklapbaar bureau
Barcode5400943268591
Afmetingen bureau60 cm
Omkeerbaar bureauNiet van toepassing
KleurEik artisanaal/zwart
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Converteerbare bureau TITOU artisan eik/zwart
Uw waardering

Converteerbare bureau TITOU artisan eik/zwart

€ 139,99
Kleur Eik artisanaal/zwart
Afmetingen bureau 60 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In productie - Levertijd: 12-16 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.