Plus- en minpunten
  • Rugleuning is verstelbaar (14 verschillende niveaus)
  • Gemakkelijk om te bouwen tot een bed
Omschrijving

Een fauteuil is een leuke toevoeging in de woonkamer. Deze converteerbare fauteuil SANDERO ziet er niet alleen super goed uit, maar is ook heel praktisch. Deze zetel kan namelijk in een handomdraai worden omgevormd tot een comfortabel eenpersoonsbed. Super handig dus voor in een studio, studentenkamer of gewoon een kleinere ruimte in het algemeen. Fauteuil SANDERO is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. 

  • Afmetingen bed: 175x60 cm
  • Rugleuning is verstelbaar (14 niveaus)!
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto19.080000
MaterialenMetaal, Stof
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)78
Diepte (cm)78
Breedte (cm)60
CollectieSandero
Barcode5400943295412
KleurRood
Samenstelling1 - zit
Bekledingstof
Zitdiepte50 cm
Zithoogte (cm)42
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Converteerbare fauteuil SANDERO 1 plaats stof rood
Uw waardering

Converteerbare fauteuil SANDERO 1 plaats stof rood

€ 329,99
Samenstelling 1 - zit
Bekleding stof
Kleur Rood

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.