Omschrijving

Deze prachtige slaapbank GENNARO is de ideale oplossing voor wie beschikt over een kleinere ruimte. Dankzij de elegante vorm past de zetel zonder problemen in heel wat interieurs. Zetel GENNARO rust op metalen poten en de stof voelt aangenaam en zacht aan. Hoe maak je nu van deze zetel een bed? Heel simpel! De verstelbare armleuningen kan je neerleggen waardoor je in no time de zetel kan omtoveren tot bed. Super handig, toch? 

  • Afmetingen bed: 210x75 cm
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto23.000000
MaterialenMetaal, Stof
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageAlleen poten monteren
Hoogte (cm)87
Diepte (cm)75
Breedte (cm)177
CollectieGennaro
Barcode5400943295252
KleurZwart
Samenstelling2 - zit
Bekledingstof
ZittingSchuim
RugleuningSchuim
Zitdiepte55 cm
Zithoogte (cm)43
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Converteerbare zetel GENNARO 2 plaatsen stof zwart
Uw waardering

Converteerbare zetel GENNARO 2 plaatsen stof zwart

€ 399,99
Samenstelling 2 - zit
Bekleding stof
Kleur Zwart

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.