Nu met GRATIS levering!
Omschrijving
Op zoek naar een nieuwe dressoir die er super hip en origineel uit ziet? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze 2-deurs dressoir EDINA! Deze kast valt echt meteen op dankzij de leuke geribbelde structuur en de gouden details. Ook aan opbergruimte geen gebrek dankzij de verschillende legplanken en lades. De pootjes en handgrepen zij van metaal en de structuur van de kast is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Decoreer het bovenblad met toffe kaarsen en leuke huisplanten en creëer een Scandinavisch interieur! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto65.000000
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)90
Diepte (cm)41
Breedte (cm)179
CollectieEdina
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943232950
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 3 lades
KleurWit
Indeling interieur2 legplanken, 3 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Dressoir EDINA 2 deuren 3 lades wit
Uw waardering

Dressoir EDINA 2 deuren 3 lades wit

€ 589,99
Samenstelling 2 deuren 3 lades
Kleur Wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon