Omschrijving

4-deurs dressoir LUFFY moet je gezien hebben! Het leuke patroon op de fronten zorgt echt voor een speelse, maar trendy look. Het meubel rust op atypische, schuine pootjes van 16 cm hoog. Ook aan opbergruimte alvast geen gebrek dankzij de verschillende compartimenten. Handig weetje, je kan de deuren openen aan de hand van een push-to-open systeem. Dressoir LUFFY is gemaakt van 16 mm gelamineerde spaanplaat en de zijkanten zijn van MDF. De randen zijn van ABS en hebben een dikte van 0.6 mm. Helemaal fan van deze stijl? Neem dan zeker eens een kijkje naar de andere meubelen uit de LUFFY collectie! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto69.000000
MaterialenMDF, Spaanplaat, ABS
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)80
Diepte (cm)42
Breedte (cm)195
CollectieLuffy
KastindelingMet deuren, Met opbergvakken
Barcode5400943269581
BevestigingStaand
Samenstelling4 deuren
KleurEik artisanaal/zwart
Indeling interieur2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Dressoir LUFFY 4 deuren artisan eik/zwart
Uw waardering

Dressoir LUFFY 4 deuren artisan eik/zwart

€ 539,99
Kleur Eik artisanaal/zwart
Samenstelling 4 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In productie - Levertijd: 12-16 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.