Omschrijving
Geef een frisse touch aan uw interieur dankzij dit charmant meubel uit de ONNIX-collectie dat uw gasten meteen zal verleiden met de trendy, industriële look. Ook het praktische aspect valt dankzij de verschillende opbergmogelijkheden op. Met drie deuren en drie lades is er meer dan voldoende ruimte voor uw servies of andere spulletjes. Het ruim bovenblad kan u optimaal benutten door er uw decoratie op te etaleren. Gemaakt in België, garandeert dit meubel een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Kleine tip! Kijk zeker ook eens naar de andere artikelen uit de ONNIX-collectie en creëer een harmonieus geheel!
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto109.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)92
Diepte (cm)48
Breedte (cm)225
CollectieOnnix
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943173321
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren 3 lades
KleurTropix hout
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Dressoir ONNIX 3 deuren en 3 lades tropix hout
Uw waardering

Dressoir ONNIX 3 deuren en 3 lades tropix hout

€ 629,99
Samenstelling 3 deuren 3 lades
Kleur Tropix hout

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.