Omschrijving

Op zoek naar een nieuwe, moderne wandkast? Dan is deze kast met 3 deuren in mat zwart misschien wel iets voor jou! Je kan er alles netjes in opbergen dankzij de grote opbergcapaciteit. Kast ASTER heeft een strakke vormgeving en is mat zwart en bruin van kleur. Het meubel is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Laat de wandkast echt stralen en combineer het meubel met de bijpassende woonkamermeubelen uit collectie ASTER. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto83.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)181.1
Diepte (cm)40
Breedte (cm)92.3
CollectieAster
KastindelingMet legplanken, Met deuren, Met opbergvakken
Barcode5400943225020
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren
KleurMat zwart/taurus eik
Indeling interieur9 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast ASTER 3 deuren mat zwart/taurus eik
Uw waardering

Kast ASTER 3 deuren mat zwart/taurus eik

€ 387,99
Samenstelling 3 deuren
Kleur Mat zwart/taurus eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon