Omschrijving

De BINGO collectie biedt u sobere meubels die hoog scoren op vlak van functionaliteit. Bovendien zullen de meubels makkelijk hun plaats weten te verwerven in uw interieur, dit dankzij hun moderne en elegante uitstraling.

U kan bij aankoop van de kast ook op aardig wat extra opbergruimte rekenen. Zo bestaat de indeling uit twee compartimenten waar zowel kleerhangers als legplanken voorzien zijn. Uiteraard heeft de kast veel meer in petto. Met vier lades van verschillende grootte kan u zich alvast minutieus organiseren. De uiterlijke kenmerken van de kast die het meest in het oog springen zijn voornamelijk de aluminiumkleurige handgrepen, het trendy design en de haarfijne afwerking. Met twee spiegels in het centrale compartiment kan u de kamer een lichte en ruime aanblik geven.

Kies uw favoriete kast in functie van uw kamer. De BINGO collectie heeft verschillende hoogstaande modellen te bieden. U kan de kasten trouwens makkelijk afstellen op uw persoonlijke wensen door accessoires uit de BETA collectie toe te voegen. (legplanken, ladeblokken, kleerhangers,..)

U kan wat betreft stevigheid en duurzaamheid alvast op beide oren slapen. De uitmuntende Duitse vervaardiging is immers een zekerheid inzake kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
gewicht (kg) - bruto148.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)229
Diepte (cm)54
Breedte (cm)181
CollectieBingo
KastindelingMet lades, Met deuren
Type kastGesloten kast
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 4 lades
KleurSonoma
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken, 4 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast BINGO 4 deuren 4 lades sonoma
Uw waardering

Kast BINGO 4 deuren 4 lades sonoma

€ 499,99
Kleur Sonoma
Levertijd: 9-12 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon