Omschrijving

Met deze Duitse kast haalt u een zekerheid op vlak van soliditeit en comfort in huis. Het meubel weet te overtuigen dankzij een modern design en een extreem flexibel karakter. U zal de kast vinden in verschillende kleuren en talloze formaten, aan u om er uw favoriete combinatie uit te pikken! Niet onbelangrijk is ook de optionele spiegel, een handig extraatje voor zij die nog even snel de laatste hand willen leggen aan hun outfit. Bovendien staat een spiegel garant voor licht en diepte, eender waar uw kast staat. Deze sobere, aantrekkelijke uitstraling wordt extra in de verf gezet dankzij de keuze voor elegante handgrepen uit verchroomd metaal.

U zal achter de klapdeuren zowel een linnenkast als een garderobekast vinden, net zoals een aantal handige lades. Een subliem geheel waar aan opbergruimte geen gebrek zou mogen zijn. Ideaal voor zij die hun verzameling kleren nog ergens kwijt moeten, maar ook als aanvulling van de inkomhal is deze kast een meer dan waardig alternatief. Het ultieme bewijs hiervan is de keuze voor een multifunctionele, bovenste lade. De verschillende compartimenten zijn immers perfect geschikt voor uw kleine objecten!

Wil u de kast nog verder afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren? Werp dan zeker eens een blikje op onze BETA accessoires. In dit gamma zitten immers legplanken, garderobestangen en ladeblokken vervat. Ideaal toch?

Smelt ook voor deze unieke combinatie aan design en kwaliteit en haal de droomkast HARBOR snel in huis!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto130.900000
Barcode5400943118032
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)54
Hoogte (cm)197
Breedte (cm)181
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieHarbor
KastindelingMet lades, Met deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 4 lades
Optiezonder spiegel
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 4 legplanken, 4 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast HARBOR 4 deuren 4 lades wit zonder spiegel
Uw waardering

Kast HARBOR 4 deuren 4 lades wit zonder spiegel

€ 561,99
Kleur Wit
Samenstelling 4 deuren 4 lades
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.