Omschrijving

Haar Duitse origine, zoals steeds een garantie inzake kwaliteit en levensduur, helpt deze prachtige kast een handje om ook in uw ruimte een plaatsje te veroveren. Haar opvallende draaideuren zijn fraai qua uitstraling, maar eveneens praktisch in gebruik, zodanig dat zowel woon- als slaapkamer bespeelbaar terrein zijn.  Zelfs een hal kan dergelijk sober, maar elegant accent best gebruiken!

Uiteraard dient een kast ook functioneel te zijn. En dat is dit exemplaar absoluut. Dankzij de vele opbergruimtes kunt u uw spullen voortaan optimaal gaan organiseren. Concreet vindt u in dit meubel een vrij gevarieerde indeling: van een kledingkastgedeelte tot garderobestangen, planken en lades. U wil nog meer mogelijkheden bezitten?  Neem dan eens een kijkje bij onze BETA-accessoires, waar u nog meer accessoires zoals ladeblokken en planken zal vinden!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto131.300000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)197
Diepte (cm)54
Breedte (cm)181
CollectieLangemark
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109719
LED-verlichtingNee
Samenstelling6 deuren 2 lades
KleurWit/sonoma
Indeling interieur2 garderobestangen, 5 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast LANGEMARK 6 deuren 2 lades wit/sonoma
Uw waardering

Kast LANGEMARK 6 deuren 2 lades wit/sonoma

€ 517,99
Kleur Wit/sonoma
Samenstelling 6 deuren 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.