Omschrijving

Esthetisch en praktisch, deze imposante kast brengt prestige en verfijning in uw slaapkamer dankzij het authentieke karakter en de indrukwekkende architectuur.

Dit meubel is van Belgische makelij, wat een ongekende stevigheid en een lange levensduur garandeert. De twee schuifdeuren verbergen een ongelofelijk opbergvolume. Zo bestaat de kast uit twee delen (de middelste) met elk een garderobestang en twee legplanken, alsook uit twee andere delen (aan de zijkanten) die elk vijf legplanken bevatten. De deuren zijn bekleed met spiegels om een lichte en moderne toets aan de kamer te geven. Bovendien zorgen de deurdempers voor een comfortabel gebruiksgemak!

Voor een zacht en homogeen interieur raden wij aan deze magnifieke kast te combineren met andere meubels van het gamma MARJORIE.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto336.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)216
Diepte (cm)67
Breedte (cm)250
CollectieMarjorie
KastindelingMet deuren
Barcode5400943115062
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 250 cm
KleurValonia
Indeling interieur2 garderobestangen, 12 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast MARJORIE 2 schuifdeuren 250 cm valonia
Uw waardering

Kast MARJORIE 2 schuifdeuren 250 cm valonia

€ 939,99
Kleur Valonia
Samenstelling 2 deuren 250 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.