Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

De collectie SIENNE geldt, dankzij een atypisch en tijdloos design, als een absolute smaakmaker. Een haarfijne afwerking en een sober samenspel van lijnen wordt bij deze collectie gekoppeld aan een onovertroffen originaliteit.

De kast staat symbool voor moderniteit en gezelligheid. Illustratie hiervan is het samenspel tussen de warme uitstraling van het sonoma hout en de trendy aluminium handgrepen. Bezorg uw kamer een ongezien authentiek karakter en laat u verleiden door een optimaal gebruiksgemak. De praktische meerwaarde van de kast schuilt voornamelijk in haar indeling. Zo bestaat de SIENNE uit een grote kleerkastruimte waar een garderobestang voorzien is, vergezeld van een bovenliggende plank. Ook in de resterende ruimte ernaast zijn drie handige legplanken voorzien. Ten slotte zijn er vier ruime lades waar u opnieuw behoorlijk wat in kwijt kan. Verzamel al uw kleren voortaan in één en dezelfde kast SIENNE. De twee spiegels zullen op hun beurt licht en ruimte scheppen.

Voor nog meer functionaliteit kan u de kast makkelijk verrijken met legplanken, lades, garderobestangen enz. uit de BETA collectie.

De hoogwaardige Duitse afwerking garandeert u een meubel waar kenmerken zoals stevigheid en duurzaamheid een minimumvereiste zijn. Daarenboven is de prijs scherper dan ooit te voren!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto114.800000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)197
Diepte (cm)54
Breedte (cm)136
CollectieSienne
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943114829
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren 4 lades
KleurSonoma
Indeling interieur1 garderobestang, 3 legplanken, 4 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast SIENNE 3 deuren en 4 lades sonoma
Uw waardering

Kast SIENNE 3 deuren en 4 lades sonoma

€ 479,99
Kleur Sonoma
Samenstelling 3 deuren 4 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon