Omschrijving

Deze sobere maar hedendaagse kast weergeeft een warme sfeer dankzij zijn elegante kleur, sonoma eik. Als het nu in uw lobby, uw kamer of uw garage is, de opbergkast past overal in uw woning en verdwijnt als het ware in uw interieur. 

De hoogwaardige spaanplaatstructuur garandeert stevigheid en een lange levensduur. 

Opbergkast ANDORRE heeft vijf in hoogte verstelbare planken en biedt voldoende opbergruimte zonder veel plaats in te nemen. 

De ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding zal hier direct in het oog springen!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto37.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)187
Diepte (cm)34
Breedte (cm)50
CollectieAndorre
KastindelingMet deuren
Barcode5400943119275
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 deur
KleurSonoma
Indeling interieur5 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Opbergkast ANDORRE 1 deur eik sonoma
Uw waardering

Opbergkast ANDORRE 1 deur eik sonoma

€ 133,99
Kleur Sonoma
Samenstelling 1 deur

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.