Plus- en minpunten
  • Hout is behandeld en heeft hierdoor een langere levensduur
  • De natuurijke houtnerf geeft elke tafel een unieke look
  • Praktisch, de banken kunnen ingeklapt worden
  • Geen parasolgat voorzien
Omschrijving

Niets zaliger dan genieten van het mooie weer in jouw tuin, met een lekkere aperitief en barbecue, samen met vrienden vrienden of familie. Met rechthoekige picknicktafel FLORENCE til je deze zomeravonden naar een hoger niveau! De picknicktafel is gemaakt van noorse den/spar die geïmpregneerd (behandeld) is met tanalith E 3475 (Groen). Dankzij de natuurlijke uitstraling past de tafel zonder problemen in elke tuin! Super handig, de tafel is voorzien van een parasolgat met een diameter van 48 mm. Er is plaats voor zo'n 6-8 personen. Laat die gezellige zomeravonden maar komen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto55.660000
MaterialenNoordse den/spar
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)70
Breedte (cm)177
CollectieFlorence
Barcode5400943279900
Afmetingen6 personen
VormRechthoek
Aantal personen6-8 personen
KleurNoorse den/spar
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Picknicktafel FLORENCE 6 personen noorse den/spar
Uw waardering

Picknicktafel FLORENCE 6 personen noorse den/spar

€ 199,99
Kleur Noorse den/spar
Afmetingen 6 personen

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 3-5 dagen
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.