Omschrijving
Tijd om jouw interieur wat op te frissen? Begin dan met het aanschaffen van een nieuwe eettafel! Deze rechthoekige eettafel KAWOK valt meteen op dankzij het trendy en moderne design. Het dik bovenblad en de zwarte metalen U-poten vinden wij alvast super geslaagd. De breedte van 226 cm maakt het gemakkelijk om meerdere gasten rond de tafel te ontvangen. Rechthoekige eettafel KAWOK is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto69.000000
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)78
Diepte (cm)100
Breedte (cm)226
CollectieKawok
Barcode5400943284232
Afmetingen226 cm
VormRechthoek
Aantal personen8-10 personen
KleurLichte millennium eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Rechthoekige eettafel KAWOK 226 cm lichte millennium eik
Uw waardering

Rechthoekige eettafel KAWOK 226 cm lichte millennium eik

€ 879,99
Kleur Lichte millennium eik
Afmetingen 226 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.