Plus- en minpunten
  • 100% hoogwaardige polyester stof: waterdicht en vlekbestendig
  • Geleverd met 2 kussens
  • Verstelbare rugleuning voor optimaal comfort
Omschrijving

Op zoek naar een comfortabele, moderne zetel? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze zetel voor 3 personen SEVEN! Zijn zachte stof, afgeronde armleuningen en verstelbare rugleuning maken deze bank uiterst comfortabel. Dankzij de grijze kleur past de zetel ook in heel wat interieurs. De massief houten structuur en de metalen poten zorgen voor een uitstekende stabiliteit. Laat die gezellige tv-avondjes maar komen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto56.000000
MaterialenMetaal, Stof, Massief hout
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageAlleen poten monteren
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)98
Breedte (cm)214
CollectieSeven
Barcode5400943295160
KleurGrijs
Samenstelling3 - zit
Bekledingstof
ZittingSchuim
RugleuningSchuim
Zithoogte (cm)45
Dichtheid zitting28 kg/m³
Dichtheid rugleuning28 kg/m³
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Zetel SEVEN 3 plaatsen grijs
Uw waardering

Zetel SEVEN 3 plaatsen grijs

€ 1.099,00
Kleur Grijs
Samenstelling 3 - zit
Bekleding stof

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.