Mobistoxx gidsen

GIDS OPKLAPBED

Opklapbedden worden steeds populairder en zijn een trendy oplossing als je beschikt over weinig ruimte. In slechts enkele seconden maak je van een doodnormale ruimte, een comfortabele slaapkamer. Bij Mobistoxx hebben we opklapbedden in alle vormen, kleuren en afmetingen

CP-01_Vertical_Bel_Concept_140_cm_white_closed
04_ma11

HOE KIES JE DE JUISTE MATRAS?

Bij Mobistoxx bieden we 3 soorten matrassen aan, geschikt voor elk budget en elke lichaamsbouw. Maar hoe kies je nu de juiste matras? Volg de Mobistoxx gids!

KIES JOUW LATTENBODEM BIJ MOBISTOXX!

Een goede lattenbodem is dé basis van een goede nachtrust. Ze zorgen voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht alsook een goede ondersteuning van de rug. Bij Mobistoxx zijn er verschillende soorten lattenbodems verkrijgbaar.

03_ZITA_90
murtv

HOE KIES JE HET JUISTE TV-MEUBEL?

Tegenwoordig bestaan er héél wat tv-meubels in alle kleuren, maten en vormen. Dat maakt de zoektocht naar een nieuw tv-meubel er natuurlijk niet gemakkelijker op. Eén van de eerste aspecten waarmee je rekening moet houden is het type tv-meubel. Geef je de voorkeur aan een tv-meubel dat aan de muur bevestigd wordt? Of heb je liever een tv-meubel met veel opbergruimte?  Volg de Mobistoxx gids! 

HOE KIES JE DE JUISTE EETTAFEL?

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Maar weet je niet zo goed welke vorm je moet kiezen? Begrijpelijk, want tegenwoordig heb je keuze uit heel wat verschillende soorten en vormen. Rechthoekig, rond, ovaal of vierkant, het kan allemaal. We zetten onze drie meest gekozen vormen voor jou even op een rijtje! 

01_Tafel_PHENIX_met_A-poot
01_PIXELINC

HET INSTALLEREN VAN JOUW SCHUIFDEUR IN 5 STAPPEN!

Ervaar je wat moeite bij het monteren van jouw schuifdeur/scheidingswand? En kan je dus wel wat tips & tricks gebruiken?

Volg onze Mobistoxx gids en wie weet kunnen we jou helpen!

HOE KIES JE DE JUISTE EETKAMERSTOEL?

Aan tafel! Niets leuker dan gezellig tafelen met vrienden of familie, toch? Een comfortabele en trendy eetkamerstoel mag dan uiteraard niet ontbreken! Ben jij op zoek naar een nieuwe eetkamerstoel, maar weet je niet zo goed met welke aspecten je allemaal rekening moet houden? Volg onze Mobistoxx gids!

02_5565-8
02_WASHTOWER_2

WASMACHINEKASTEN OP MAAT

Vaak is een wasruimte een ongezellige plek die helemaal niet praktisch is ingedeeld. Een wasmachine kast is dan een eenvoudige oplossing om de beschikbare ruimte om te toveren tot een praktisch én aangenaam geheel.

Bij Mobistoxx hebben we onze eigen WASHING collectie! Deze collectie bestaat uit allerlei modellen met verschillende afmetingen en indelingen. Voortaan kan je ongegeneerd jouw schoonmaakspulletjes, wasmiddelen, strijkplank of stofzuiger opbergen!