Omschrijving

Deze halfhoogslaper 90x200 cm PIMA in grijs ziet er niet alleen goed uit, maar is ook super leuk en praktisch! Het bed is iets lager dan een gewoon kinderbed, waardoor je oogappel veiliger slaapt, maar toch kan klimmen in zijn of haar bedje. Je kan het bed combineren met een set van 3 lades zodat je ook de ruimte onder het bed optimaal kan benutten. Speelgoed, dekentjes of knuffels zullen hier zeker en vast een plaatsje vinden! De ruimte tussen het bed en de grond is 41.5 cm. Halfhoogslaper PIMA is gemaakt van massief Scandinavisch grenenhout (pijnboom) dat zeer kwalitatief is. De lattenbodem is inbegrepen, de matras niet.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.000000
Barcode5400943234855
MaterialenMassieve pijnboom
Diepte (cm)104.7
Hoogte (cm)83
Breedte (cm)207.6
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectiePima
Matrasafmeting90x200 cm
Matras inbegrepenNee
KleurGrijs
Optiezonder lades
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Halfhoogslaper PIMA 90x200 cm grijs zonder 3 lades
Uw waardering

Halfhoogslaper PIMA 90x200 cm grijs zonder 3 lades

€ 309,99
Kleur Grijs
Matrasafmeting 90x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.