Plus- en minpunten
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Niet minder dan 3,6 m3 opbergruimte
  • Deuren gaan soepel en geruisloos open
Omschrijving

Deze praktische hoekkast is echt een must-have in de slaapkamer! Zo'n hoekkast is de ideale oplossing als je veel opbergruimte wil, maar beschikt over een kleine kamer. Achter de 4 grote schuifdeuren zitten er heel wat lepplanken en vakken. Handig om te weten, de deuren in de hoek gaan naar buiten toe open. Hierdoor heb je een panoramisch uitzicht en dus ook een maximale toegang tot jouw kleding. Elke deur is trouwens uitgerust met schokdempers zodat ze niet dichtslaan. Hang je jouw kledij graag op? Of leg je ze liever op legplanken? Of wil je graag extra kledingrails en lades? Geen probleem, je kan de indeling van de hoekkast QUASI zelf bepalen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto241.584000
Barcode5400943297768
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)187
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)181
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieQuasi
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
Optiezonder spiegel
KleurZijdegrijs
Indeling interieur2 garderobestangen, 12 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Hoekkast QUASI 4 deuren zijdegrijs zonder spiegel
Uw waardering

Hoekkast QUASI 4 deuren zijdegrijs zonder spiegel

€ 1.449,00
Kleur Zijdegrijs
Samenstelling 4 deuren
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.