• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Trendy en designvol, dit kinderbed uit de DALI-collectie past perfect in elke kinderkamer. Het coole huisbed zal heel wat plezier garanderen en zal werkelijk een slaapparadijs zijn voor élk kind. Het zal de kinderkamer omtoveren tot een unieke en leuke plek. 

De afwerking in massieve pijnboom garandeert een optimale kwaliteit en veiligheid en zal voor een lange levensduur zorgen! 

En dat is nog niet alles! Met de bijhorende bedlade kan je er een tweepersoonsbed van maken zodat jouw oogappel vriendjes kan uitnodigen. 

Twijfel niet en kijk zeker eens naar de andere meubelen uit de DALTE-collectie!

  • Dit bed is geleverd met lattenbodem
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto54.000000
Barcode5400943141573
MaterialenMassieve pijnboom
Colli3
Diepte (cm)97
Hoogte (cm)170
Breedte (cm)210
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieDalte
Matrasafmeting90x200 cm
Matras inbegrepenNee
KleurNatuurlijke pijnboom
Optiemet bedlade
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Huisbed DALTE 90x200 cm natuurlijke pijnboom met bedlade
Uw waardering

Huisbed DALTE 90x200 cm natuurlijke pijnboom met bedlade

€ 529,99
Kleur Natuurlijke pijnboom
Matrasafmeting 90x200 cm
Optie met bedlade

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon