Omschrijving

Deze prachtige kleerkast zal er ongetwijfeld geweldig uitzien in jouw slaapkamer. De kleurencombinatie van metaalgrijs en vintage bruin, creëert een mysterieuze maar gezellige sfeer. De schuifdeuren besparen jou heel wat plaatsgebrek indien u een iets kleinere slaapkamer heeft. De aangeboden opbergruimte is bovendien aanzienlijk. Voortaan geen plaatsgebrek meer voor al jouw kleren. Dankzij de grote spiegel kan je altijd jouw outfit dubbel checken alvorens aan de dag te beginnen. Twijfel niet langer en geniet nu van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto190.300000
Barcode5400943116199
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)62
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)226
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieBangking
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 226 cm
Optiemet spiegel
KleurMetaalgrijs/bruin vintage
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast BANGKING 2 schuifdeuren 226 cm metaalgrijs/vintage bruin met spiegel
Uw waardering

Kast BANGKING 2 schuifdeuren 226 cm metaalgrijs/vintage bruin met spiegel

€ 889,99
Kleur Metaalgrijs/bruin vintage
Samenstelling 2 schuifdeuren 226 cm
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.