Omschrijving
Creëer een echte gezellige sfeer in het hart van uw kamer dankzij de DENIZE-collectie. De sobere lijnen, met een mix van eik en wit, zullen voor een heldere en zeer warme sfeer in uw kamer zorgen. 
Bestaande uit twee compartimenten, elk met een opbergplank en een garderobestang, en een compartiment met vier opbergplanken, biedt deze kast een functionele en optimale opbergruimte. Kledij, schoenen, tassen, valiezen,… u zult er voor alles een plaatsje vinden!
Maar dat is nog niet alles! De kast is uitgerust met een spiegel die heel veel helderheid creëert in uw kamer. En omdat de spiegel zo groot is, zal ze ideaal zijn om uw dagelijkse outfits in te bewonderen! 
Kleine tip! Combineer kast DENIZE met de andere meubels van dezelfde collectie en geniet van een gezellige en rustgevende kamer tegen een lage prijs!
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto212.000000
Barcode5400943118285
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)63
Hoogte (cm)215
Breedte (cm)220
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieDenize
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 schuifdeuren
Optiemet spiegel
KleurWit/stirling eik
Indeling interieur2 garderobestangen, 6 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast DENIZE 3 schuifdeuren wit/ eik stirling met spiegel
Uw waardering

Kast DENIZE 3 schuifdeuren wit/ eik stirling met spiegel

€ 699,99
Samenstelling 3 schuifdeuren
Optie met spiegel
Kleur Wit/stirling eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.