Omschrijving

Het primaire doel van de slaapkamer is rust brengen, vandaar het zachte kleurenpalet van de ELANO collectie. Het gamma staat dan ook bol van de elegante en licht ogende, maar best robuuste slaapkamermeubels.

Naast haar stevigheid staat de kast voornamelijk symbool voor opbergruimte. Er is gekozen voor een functionele indeling, hiermee kan u zich voortaan optimaal gaan organiseren. In feite bezit de kast meer opties dan aan de buitenzijde het geval lijkt. Achter de twee schuifdeuren gaan namelijk drie compartimenten schuil. Centraal binnenin is er ruimte voor een kleerkast met garderobestang. Deze wordt aan beide zijden omgeven door een kastgedeelte met 4 handige legplanken. Kortom, voor alle outfits bestaat er voortaan en geschikt plekje!

Haal deze kast in huis en combineer zonder zorgen met andere meubels uit de ELANO collectie. Zo weet ook u in no time een harmonieus en sfeervol interieur te creëren.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto190.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)215
Diepte (cm)62
Breedte (cm)220
CollectieElano
KastindelingMet deuren
Barcode5400943110333
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren
KleurLichte eik/sonoma
Indeling interieur1 garderobestang, 10 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast ELANO 2 schuifdeuren lichte eik/sonoma met spiegel
Uw waardering

Kast ELANO 2 schuifdeuren lichte eik/sonoma met spiegel

€ 749,99
Kleur Lichte eik/sonoma
Samenstelling 2 schuifdeuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.