Plus- en minpunten
  • De legplanken zijn verstelbaar in hoogte + mogelijk om extra legplanken toe te voegen
  • De spiegel zorgt voor de nodige diepte in de ruimte
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Kleur van het interieur verschilt met de buitenkant (natuurlijke linnen)
  • De legplanken hebben niet allemaal de volledige diepte van de kast
Omschrijving

Deze kast van Duitse makelij geeft u de kans om elke ruimte op een optimale manier in te richten. De praktische kast biedt u een grote opbergruimte dankzij twee gedeeltes met drie legplanken en een gedeelte met een garderobestang, maar ook dankzij de twee lades. Daarnaast bevat deze kast een hoge spiegel, waardoor de kamer niet alleen groter lijkt, maar u zichzelf ook kan bewonderen in uw nieuwe outfit.

De eenvoudige lijnen en de tijdloze kleur van de collectie TWIST zorgen ervoor dat deze kast in elk interieur makkelijk zijn plaats zal vinden.

Deze handige en elegante kast heeft een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding en is dankzij de structuur in spaanplaat uitermate stevig.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto110.500000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)188
Diepte (cm)52
Breedte (cm)168
CollectieTwist
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109665
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 2 laden met spiegel
KleurWit
Indeling interieur3 garderobestangen, 5 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast TWIST 4 deuren 2 lades met spiegel wit
Uw waardering

Kast TWIST 4 deuren 2 lades met spiegel wit

€ 387,99
Kleur Wit
Samenstelling 4 deuren 2 laden met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.