Omschrijving

Deze trendy vitrinekast STONAGE heeft een elegant design, maar is ook zeer praktisch dankzij de 2 deuren. Achter de deuren zitten er 2 handige legplanken zodat je al jouw spulletjes georganiseerd kan opbergen. Het glazen gedeelte met led-verlichting maakt het geheel echt helemaal af! Leuk weetje, 2-deurs vitrinekast STONAGE is van Belgische makelij én gemaakt van 16 mm dik gelamineerd spaanplaat. De handige handgrepen zijn dan weer van metaal. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto53.000000
Barcode5400943285949
MaterialenSpaanplaat, ABS
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)163
Diepte (cm)40
Breedte (cm)101
CollectieStonage
KastindelingMet deuren
Samenstelling2 deuren
Optie LEDMet led
KleurSpint eik grijs/marmer
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Vitrinekast STONAGE 2 deuren spint eik grijs/marmer
Uw waardering

Vitrinekast STONAGE 2 deuren spint eik grijs/marmer

€ 539,99
Samenstelling 2 deuren
Optie LED Met led
Kleur Spint eik grijs/marmer

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.