Omschrijving

Deze trendy rechthoekige spiegel STONAGE heeft een neutraal, maar elegant design. Hierdoor past de spiegel zonder problemen in verschillende interieurs. Een spiegel brengt bovendien ook extra diepte in de ruimte. Leuk weetje, rechthoekige spiegel STONAGE is van Belgische makelij én gemaakt van spaanplaat. Onze tip! Hang de spiegel boven de bijpassende dressoir en maak de look helemaal af! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto39.000000
MaterialenSpiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)91
Diepte (cm)2
Breedte (cm)209
CollectieStonage
Barcode5400943285345
Breedte spiegel209 cm
KleurSpint eik grijs/marmer
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Rechthoekige spiegel STONAGE 209 cm spint eik grijs/marmer
Uw waardering

Rechthoekige spiegel STONAGE 209 cm spint eik grijs/marmer

€ 329,99
Kleur Spint eik grijs/marmer
Breedte spiegel 209 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.