Plus- en minpunten
  • 4-in-1 meubel (bureau, bed, kleerkast en boekenkast) voor optimale ruimtebesparing. Zelfs de trappen zijn opbergruimte!
  • Omkeerbare montage + verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Veiligheid gegarandeerd. Ideaal voor kinderen!
  • Compact bureau (106 cm), maar praktisch
Omschrijving

Iets subliem noemen is best gedurfd, maar voor dit samengesteld bed is het gerust toegelaten. Dit exemplaar biedt dan ook alles waar uw kind nood aan heeft. Om te beginnen voorziet het bed in haar basisfunctie: een meer dan comfortabele slaapplaats bieden. Maar ook aan verzamelcapaciteit is er dankzij de langwerpige tweedeurskast geen gebrek. Een andere, erg belangrijke troef is het plaatsgewin. Op een compacte ruimte creëert u immers een werk-, verzamel en slaapplaats. Een handig bureautje met geïntegreerd kastje en een leuke kolomkast (vier open vakken) lijken ons ruim voldoende voor een stimulerende werksfeer, niet?

Dit functioneel samengesteld bed, met oog voor design, zorgt voor een fenomenale benutting van de kamer. Tot slot is de excellente keuze qua spaanplaat een garantie op een indrukwekkende levensduur en robuustheid. O ja, de lage prijs gezien?

Dit bed bevat een bodemplank


Structure: Spaanplaat (Dikte : 16 mm)

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto178.000000
Barcode5400943232158
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)95
Hoogte (cm)167
Breedte (cm)230
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieParadisio
Maximale matrashoogte (in cm)16
Matrasafmeting90x200 cm
KleurWit/hoogglans roze
Matras inbegrepenNee
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews 1
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Samengesteld bed PARADISIO 90x200 cm wit/hoogglans roze met ladder aan de linkerzijde
Uw waardering

Samengesteld bed PARADISIO 90x200 cm wit/hoogglans roze met ladder aan de linkerzijde

€ 1.159,00

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.
Collection