Omschrijving

Schoenenkast WILDA valt dankzij het trendy en moderne design ongetwijfeld meteen op! De kleurencombinatie van wit en navarra eik vinden wij alvast heel geslaagd! Super handig, je kan schoenenkast WILDA zowel plaatsen op de grond alsook bevestigen aan de muur. Zo kan je de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten! Achter elke klapdeur zit er een metalen mand waarin je jouw schoenen kan opbergen. In totaal is er plaats voor zo'n 8 paar schoenen. Schoenenkast WILDA is gemaakt van spaanplaat met melamine coating en de witte handgrepen zijn van metaal. Leuk weetje! Schoenenkast WILDA is van Duitse makelij! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto24.000000
MaterialenSpaanplaat, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)18.2
Breedte (cm)99.7
CollectieWilda
Aantal Schoenen8 paar
Barcode5400943247596
Samenstelling2 klapdeuren
KleurWit/navarra eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Schoenenkast WILDA 2 klapdeuren wit/navarra eik
Uw waardering

Schoenenkast WILDA 2 klapdeuren wit/navarra eik

€ 233,99
Kleur Wit/navarra eik
Samenstelling 2 klapdeuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.