Omschrijving

Met stapelbed SCOTY creëer je dé droomslaapkamer voor jouw lieve oogappel! Dit stapelbed biedt 2 slaapplaatsen van 90x200 cm. En dat is nog niet alles! Het kinderbed is ook voorzien van 2 lades zodat je heel gemakkelijk verschillende spulletjes kan opbergen. Hiermee bespaar je ook ruimte in de kinderkamer. Stapelbed SCOTY is van Belgische makelij en gemaakt van massieve, Scandinavische pijnboom.

  • Bedbodem is inbegrepen
  • Matras is niet inbegrepen
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto77.900000
Barcode5400943283143
MaterialenMDF, Massieve pijnboom
Diepte (cm)105
Hoogte (cm)176
Breedte (cm)208
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieScoty
Matrasafmeting90x200 cm
Optiemet lades
KleurWitte pijnboom
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Stapelbed SCOTY 90x200 cm witte pijnboom met lades
Uw waardering

Stapelbed SCOTY 90x200 cm witte pijnboom met lades

€ 869,99
Kleur Witte pijnboom
Matrasafmeting 90x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.