Plus- en minpunten
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Sisal look
  • Plat geweven
Omschrijving

Op zoek naar een nieuw tapijt met een leuke print? Dan is tapijt CAMPINA wellicht jouw ding! Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen en plat geweven. Super handig, je kan tapijt CAMPINA ook buiten leggen! Zo kan je ook in de tuin een gezellige look creëren. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto2.688000
MaterialenPolypropyleen
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)0.7
Diepte (cm)170
Breedte (cm)120
CollectieCampina
Barcode5400943263718
Afmetingen120x170 cm
KleurBlauw
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tapijt CAMPINA 120x170 cm blauw
Uw waardering

Tapijt CAMPINA 120x170 cm blauw

€ 49,99
Kleur Blauw
Afmetingen 120x170 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.