Omschrijving

Hoogpolig tapijt COSETTE zal van elke ruimte ongetwijfeld een heerlijk warme en cosy ruimte maken. Dit fluffy tapijt is gemaakt van 100% polyester en voelt hierdoor echt super zacht aan. Handig én veilig; het vloerkleed is voorzien van een antslip achterkant zodat het niet kan wegschuiven. 

Voordelen:

✔ Machinaal geweven

✔ Soft touch

✔ Hoge weefdichtheid

✔ Antislip achterkant

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto0.540000
MaterialenPolyester
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)2.5
Diepte (cm)90
Breedte (cm)60
CollectieCosette
Barcode5400943224801
Afmetingen60x90 cm
KleurAppelblauwzeegroen
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tapijt COSETTE 60x90 cm appelblauwzeegroen
Uw waardering

Tapijt COSETTE 60x90 cm appelblauwzeegroen

€ 21,99
Kleur Appelblauwzeegroen
Afmetingen 60x90 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon