Omschrijving

Trendy, elegant en functioneel, stuk voor stuk kwalitatieve kenmerken die gelinkt kunnen worden aan deze unieke collectie. Een meerwaarde voor uw interieur zijn de meubelstukken zeker en vast, al kon dat moeilijk anders met zo’n moderne en originele vormgeving. Ook dit tv-meubel bezit diezelfde troeven, al voegt het daar nog eens een frisse uitstraling aan toe. Om nog maar te zwijgen van het trendy contrast tussen de twee zachte en heldere houtkleuren. Kortom, een garantie op een gastvrij en warm geheel!

Bovenop de looks bezit het tv-meubel voornamelijk ook een onberispelijke afwerking en een doordacht design. Zo geldt dat ook de fervente fans van een ordelijk interieur verder mogen dromen. Aan opbergruimte is er immers geen gebrek. De drie open vakken zijn ideaal om multimediatoestellen te plaatsen, maar ook de twee grote gesloten compartimenten bieden verzamelruimte voor tal van DVD’s bijvoorbeeld. Het laatste extraatje schuilt in de aanwezigheid van twee grote lades, handig toch?

Combineer dit tv-meubel met andere elementen uit de ROBB-collectie en geniet van een harmonieuze en charmante zithoek.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto54.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)60
Diepte (cm)40
Breedte (cm)182
CollectieRobb
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943245646
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 2 lades
KleurGrijs/wotan eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:TV-meubel ROBB 2 deuren 2 lades grijs/wotan eik met legplank
Uw waardering

TV-meubel ROBB 2 deuren 2 lades grijs/wotan eik met legplank

€ 239,99
Kleur Grijs/wotan eik
Samenstelling 2 deuren 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.