Omschrijving

Tijd om jouw interieur wat op te frissen? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze verlengbare eettafel ALCANTARA! Zijn old school vintage stijl zorgt ongetwijfeld voor een mooi en vernieuwend effect. Onverwachts bezoek? Geen probleem, dankzij het verlengstuk kan je op eender welk moment plaats bieden aan jouw gasten. Verlengbare eettafel ALCANTARA is van Belgische makelij en gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Helemaal verliefd op deze stijl? Kijk dan ook eens naar de andere meubels uit de ALCANTARA-collectie en creëer een harmonieus én old school interieur. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto103.000000
Barcode5400943282641
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Diepte (cm)100
Hoogte (cm)75
Breedte (cm)196
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieAlcantara
Aantal personen8-10 personen
VormRechthoek
Optiemet verlengstukken
Afmetingen196 > 246 cm
KleurOld teck
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Verlengbare eettafel ALCANTARA 196>246 cm old teck
Uw waardering

Verlengbare eettafel ALCANTARA 196>246 cm old teck

€ 1.199,00
Kleur Old teck
Afmetingen 196 > 246 cm
Optie met verlengstukken

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.