Omschrijving

Meer opbergruimte nodig in jouw inkomhal? Kies dan voor een vestiaire! Deze vestiaire BAMOK met 4 deuren is echt een functionele oplossing voor al jouw opbergproblemen. Het meubel is niet alleen praktisch, maar voegt ook een decoratieve touch toe aan de ruimte. De spiegel, in combinatie met de kleurrijke kussens vinden wij alvast super geslaagd. De kussens kunnen trouwens worden gebruikt als comfortabele zitplaats voor het wisselen van schoenen. Vestiaire BAMOK is gemaakt van spaanplaat en HDF, de handgrepen zijn van metaal. Voor welke kleur kies jij? 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto68.400000
MaterialenSpaanplaat, HDF
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)206
Diepte (cm)44
Breedte (cm)144
CollectieBamok
KastindelingMet deuren
Barcode5400943287332
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
KleurZwart
Indeling interieur1 garderobestang, 1 legplank
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Vestiaire BAMOK 4 deuren artisan eik met zwarte kussens
Uw waardering

Vestiaire BAMOK 4 deuren artisan eik met zwarte kussens

€ 629,99
Kleur Zwart
Samenstelling 4 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.