Omschrijving

Op zoek naar een leuke wandplank om extra sfeer te creëren in jouw woonkamer? Dan is deze wandplank 180 cm een must-have in huis! Zet er jouw mooiste spulletjes op en weg is die saaie, kale muur! De wandplank is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere woonkamermeubelen uit de SINO collectie en geniet van een harmonieus, gezellig geheel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto24.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)28
Diepte (cm)22
Breedte (cm)180
CollectieSino
VormRechthoek
Barcode5400943225358
Draagcapaciteit5 kg
KleurEik/hoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Wandplank SINO 180 cm eik/hoogglans wit
Uw waardering

Wandplank SINO 180 cm eik/hoogglans wit

€ 114,99
Kleur Eik/hoogglans wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon